Find facilitator

Alle facilitatorer er professionelle og trænede indenfor feltet. Find din facilitator nedenfor og kontakt vedkommende direkte eller send en generel kontaktanmodning, så sørger vi for at finde den rigtige facilitator som dernæst kontakter dig. Vi dækker hele Danmark og taler dansk, tysk, engelsk og “skandinavisk”.

Peter Bøndergaard
Peter er officer uddannet og har 11 års erfaring som salgs- og eksportdirektør. Desuden tidligere HR chef i Egmont International og Nordisk Film. Han har desuden været konsulent i mere end 12 år og arbejder med facilitering med meget høj grad af deltagerinvolvering og ejerskab for trufne beslutninger.         Læs mere om Peter

Birgitte Glifberg Copenhagen Denmark

Birgitte Glifberg                                                                      Birgitte har arbejdet indgående med samarbejde, ledelse, udvikling af mennesker og organisationer og har stået i spidsen for forandringsprocesser og organisationsændringer gennem mange år.

Læs mere om Birgitte

Louise

Louise Jægersborg
Louise har specialiseret sig i facilitering af kontormedarbejdere, særligt gravide.I bestræbelserne på at optimere det fysiske og psykiske arbejdsmiljø arbejder hun fra en bevægelsesorienteret og dialogisk tilgang.

Læs mere om Louise

Malou EskildsenMalou Eskildsen
Malou har arbejdet i 12 år som HR business partner, HR chef og HR udviklingschef i tele- og mediebranchen. Hun har siden 2013 arbejdet som selvstændig

Læs mere om Malou

Hans

Hans Ravnkjær Larsen
For Hans går facilitering og proces hånd i hånd med rammer og design. Han hylder mangfoldighed og benspænd som vækstfremmere i forhold til den kreativitet og innovation der bor i os alle. Han sørger for at alle når et fælles mål med god energi, høj grad af tillid og virkelyst.
Læs mere om Hans

Kenneth1

Kenneth Ytting
Kenneth har arbejdet indenfor team- og lederudvikling de sidste 15 år. Han har læst Idræt på KU og er uddannet i friluftsliv. Er bl.a. klatre-, kano- og kajakinstruktør.

Læs mere om Kenneth

HansFagtHans Fagt
Hans er cert. proceskonsulent med speciale i organisations-psykologi. Han har en Master i Oplevelsesledelse. Han har en  baggrund som trommeslager med bl.a. Kim Larsen & Bellami og Blast. Hans har arbejdet med musisk facilitering i over 18 år.

Læs mere om Hans

ProfilbilledeSchonstrom

Christian Schönström-Lund
Christian er cand.soc i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS og har flere års erfaring fra IBM, hvor han har arbejdet med facilitering af salg og forretningsudvikling. Christian driver i dag Inspired Communication

Læs mere om Christian