top of page

Facilitatorerne

Alle facilitatorer er professionelle og trænede indenfor feltet. Find din facilitator nedenfor og kontakt vedkommende direkte eller send en generel kontaktanmodning, så sørger vi for at finde den rigtige facilitator som dernæst kontakter dig. Vi dækker hele Danmark og taler dansk, tysk, engelsk og “skandinavisk”.

Billede Peter.jpg

Peter Bøndergaard

Comita

T: 2673 0880

M: pb@comita.dk

Jeg bruger min positive energi, når jeg faciliterer. Det hjælper til at processerne bliver ligeså positive og dynamiske. Jeg er specielt optaget af at omsætte strategier til praksis, og skabe handling som kan ses på bundlinien. 

Læs mere her

LouiseMetteMetteR5-08530_edited_edited.j

Mette Bøndergaard
Comita

T: 3117 0880

M: mb@comita.dk

Jeg arbejder ud fra et princip om tilgængelighed og integritet, og konfronterer blødt i stedet for hårdt. 

Jeg er optaget af samarbejde og synergier, og udvikler derfor helst de forløb jeg faciliterer i samarbejde med kunden, så vi sikre, at det er de helt rigtige områder vi fokuserer på.

Læs mere her

LMH_4S3A7372_beskåret.jpeg

Louise Mikkelsen Heilbuth
LMH Coaching & Consult

T: 3133 3560 

M: lmh@coachingconsult.dk

Når jeg faciliterer, anvender jeg aktive og oplevelsesbaserede læringsprocesser. Det er nemlig min erfaring, at den største læring opnås, når man er involveret, har kroppen med og får følelserne i spil – og så er det også meget mere interessant.

Læs mere her

Lena_6151_low_edited.jpg

Lena Munk

Lena Munk Consult

T: 60 82 08 62
M: lm@lenamunkconsult.com​

Jeg er en erfaren procesfacilitator og favner bredt indenfor metoder og værktøjer. Min passion er at udvikle mennesker og organisationer, og finde løsninger der opfylder mine kunders behov. Jeg har ekspertise i udvikling af ledergrupper og andre teams, forandringsledelse, facilitering af processer, workshops og seminarer.  Jeg har udviklet det unikke teamudviklings-værktøj Får728®

Læs mere her

Mette Stockmarr Uden Briller[2].jpg

Mette L. Stockmarr
New Steps

T: 26 13 29 77.
M: mette@new-steps.dk​

Jeg brænder for at hjælpe ledere med at skabe endnu bedre resultater ved at styrke det personlige lederskab, samarbejdet i lederteamet og forandringsrobustheden i organisationen. Mine mange års erfaring med organisationspsykologi og ledelse har, sammen med min forretningsindsigt, stor betydning for den måde jeg designer og facilitere udviklingsforløb.

Læs mere her

Finn G_edited.png

Finn Gjersøe
Finn Gjersøe & Co

T: 2361 5646 

M: finn@gjersoe.dk

Min tilgang er ligefrem og direkte – og jeg starter ofte med spørgsmålet: 

Hvad er meningen med Jer? Den efterfølgende dialog  bliver et godt afsæt.

Læs mere her

Nina farve-2-2.jpg

Nina Kongshaug

Kongshaug-changes

T: 31 32 17 36
M:
Nina@kongshaug-changes.dk​

Jeg er optaget af at hjælpe dig i lederrollen med at udvikle dit lederskab i den komplekse, hurtige og foranderlige verden du er en del af.

En af mine forcer er at skabe et tillidsfuldt rum med plads til dialog og udvikling for dig, så du kan opnå dine resultater og få aktivt følgeskab af dine medarbejdere.

Læs mere her

bottom of page